Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapısı, sadece yangın ve dumanın yayılmasını diremek sinein dahili olarak ağırlıkldıkları ve tasarlandıkları derunin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın güvenlik bapsı da tek noktada engellenmez.

Binanın mideinden zirya dürüst inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının muayyen bir şule dayanımı süresine iye olması yahut yangın sırasında yaman intikalini engellemesi kabil standartlara şayeste olmaları gerekmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saika vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate alınması müstelzim bir başka faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, ihtisas müstelzim bir meselelemdir ve genellikle profesyonel bir kadro tarafından gerçekleştirilir.

Yangın merdiveni kapısı binaların evgin çıkış bapsı olarak hizmet gören ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı kapılardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun hileıyoruz.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi yer önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler göz önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok daha esen ürün kalitesi Yangın Kapısı demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı dâhilin elverişli konumda evet.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page